Tijdens uw vakantie paardrijden

Voor vakantiegasten in de regio west Zeeuws-Vlaanderen bieden wij de mogelijkheid tijdens de vakantie deel te nemen aan strandritten, groepslessen en privélessen. 


Groepslessen/privélessen volgeboekt tot en met 31-08-2022

Groepslessen worden bij ons gegeven met maximaal 8 personen, zodat er voldoende ruimte overblijft om netjes te rijden. Om aan een groepsles deel te kunnen nemen, moet u zeker zijn in stap, draf en galop en moet u goed kunnen sturen. Als u aan deze voorwaarde niet voldoet, bevelen wij u een privéles aan. Hier kan de instructie meer aandacht geven aan u en uw verbeterpunten. 

Strandritten is volgeboekt tot en met  31-08-2022

Voordat u deel kunt nemen aan een strandrit, is het bij ons verplicht eenmalig een proefrit te rijden. 

Ponystappen voor de kleintjes is volgeboekt tot 31-08-2022

Voor kleine kinderen die nog niet kunnen rijden (of nog niet goed genoeg rijden voor een buitenrit) bieden wij een alternatief. Bij het ponystappen mogen ook de kleintjes een buitenrit maken op één van onze brave pony's. Een begeleider (ouder, verzorger, ouder dan 12 jaar) houdt de pony vast en loopt ernaast. Als het weer het toelaat vindt het ponystappen buiten plaats, bij slecht weer blijven we in de rijbaan. Het buiten stappen vindt altijd plaats onder begeleiding van één van onze medewerkers/vrijwilligers.

.