Vakantiestalling direct bij het strand

Bent u op zoek naar een plek waar u samen met uw paard op vakantie kunt en kunt genieten van heerlijke strandritten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Voor onze vakantiegasten hebben wij speciale boxen (3,0 x 3,3 meter) ter beschikking. Uw paard wordt door ons vakbekwaam personeel goed verzorgd, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Op deze manier kunt u samen met uw paard van de mooie omgeving genieten en lekker ontspannen.

Wilt u tijdens uw verblijf werken aan uw vaardigheden met paardrijden? Het is natuurlijk mogelijk deel te nemen aan groepslessen of een privéles bij onze gediplomeerde instructie te boeken. 

Let op: 

In de periode 1 mei t/m 31 augustus is er voor paarden slechts beperkt toegang tot het strand. In deze periode mag u tussen 10:00 uur 's ochtends en 18:00 uur 's avonds NIET op het strand komen met uw paard. 


Belangrijk:

Het is verplicht dat uw paard in het bezit is van een recent en geldig paspoort met inentingsbewijzen tegen influenza. Ook dienen de paarden correct ontwormd te zijn. 

Wanneer u met uw paard naar ons afreist, bent u verplicht het paspoort van uw paard(en) mee te nemen en bij het inchecken aan de balie te overhandigen ter controle.

Reist u van buiten de Benelux en Frankrijk naar Nieuwvliet?
Denkt u eraan dat het verplicht is een gezondheidsverklaring te hebben wanneer u met uw paard over de landsgrenzen reist. Wanneer u bij controle door bevoegde instanties geen gezondheidsbewijs kunt overleggen, kunt u teruggestuurd worden. Een gezondheidsverklaring kunt u bij uw ministerie aanvragen.

Reizigers uit Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk zijn niet meer verplicht een gezondheidsverklaring mee te nemen.

Openingstijden:

De openingstijden voor de stal zijn als volgt:
Maandag t/m vrijdag
07.30 uur t/m 21.00 uur

1 mei t/m 31 augustus:
Zaterdag, zondag
08.00 uur t/m 21.00 uur

1 september t/m 03 Oktober:
Zaterdag, zondag
08.00 uur t/m 18.00 uur